Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
dawid bisset Przemyslaw Piskorz wilwe wozniak Elzbieta Wisniewska Lina Lina Sebastian Półchłopek KarolKarolwanda (2813 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
a co krol ma do podatkow? Od tego jest Storting. A krol z podatkow zyje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
no to jak miał bym byc królem i nie mieć nic do podatów to dziękuję .........rezygnuje sam .
a ten storting proponuje zlikwidować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
O ile pamiętam to jakiś czas temu (OK 3 lata) wodne politi wysadziło z motorowego jachtu syna obecnego króla wraz z panna młodą(bo to była przejażdżka po śliubie)i przysoliła konkretnie.Przesadzono ich wraz ze świadkami do policyjnej motorówki i ,,Koniec balu, panno Lalu,, 0 litości nawet dla Księcia

Pzdr. WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
dobrze że nie dostał miesiąc paki , bo dopiero była by heca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
o tyle dobrze ze nei chcialem ich przekupic 500 koronami ktore mi zostały z imprezy wtedy to by mnie udupili pewnie po całosci ...albo moze by wzieli by te 5 stowek i sprawy by nie było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
zuis napisał:
o tyle dobrze ze nei chcialem ich przekupic 500 koronami ktore mi zostały z imprezy wtedy to by mnie udupili pewnie po całosci ...albo moze by wzieli by te 5 stowek i sprawy by nie było
nie wzieli by...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Adrian Adrian
(dolcegabana25)
Wiking
Siemka Mam pytanie co do teg o nieszczesliwego zdazenia:
Mam podobna sytułacje tylko ze miałem wypadek samochodowy pod wpływem alkoholu wykryto mi coś pozniej trafiłem do szpitala pozniej mnie wypuscili pojechalem do polski na rehabilitacje ,zabrali prawko ,mineło 4 miesiace Zadzwonili do mnie w celu wyjasnienia sprawy i powiedzieli ze jak wroce do Norwegii mam sie zgłosić ..czy ktoś wie co grozi ,slyszalem ze wiezienie ... plus pewnie mandat ... i ciekawe czy zapłacić za samochód rozwalony bo to nie moj był... i Hmmm co z Prawkiem .. w Polsce narazie jezdze i sprawdzali mnie i wszystko bylo ok ale to może tylko dlatego bo jeszcze dokumentów nie wysłali do Polski... Prosze o wskazówki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Najwazniejsza wskazowka - zacznij uzywac mozgu (zakladajac, ze go posiadasz ) durniu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
dolcegabana25 napisał:
Siemka Mam pytanie co do teg o nieszczesliwego zdazenia:
Mam podobna sytułacje tylko ze miałem wypadek samochodowy pod wpływem alkoholu wykryto mi coś pozniej trafiłem do szpitala pozniej mnie wypuscili pojechalem do polski na rehabilitacje ,zabrali prawko ,mineło 4 miesiace Zadzwonili do mnie w celu wyjasnienia sprawy i powiedzieli ze jak wroce do Norwegii mam sie zgłosić ..czy ktoś wie co grozi ,slyszalem ze wiezienie ... plus pewnie mandat ... i ciekawe czy zapłacić za samochód rozwalony bo to nie moj był... i Hmmm co z Prawkiem .. w Polsce narazie jezdze i sprawdzali mnie i wszystko bylo ok ale to może tylko dlatego bo jeszcze dokumentów nie wysłali do Polski... Prosze o wskazówki...
mozesz jasniej z tym "coś"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Jakie wskazówki czapa w Norwegii i mandat , i koszt naprawy auta nieodpowiedzialny głupku dobrze ze nikogo nie zabiłeś . Głupi się sami rodzą czy wiatr ich sieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok